Bedrijfsfilm maken

Een bedrijfsfilm laten maken begint met het idee om een goed verhaal over jouw bedrijf te vertellen. Jouw klanten kunnen door middel van een bedrijfsfilm makkelijk een beeld krijgen over jouw bedrijf.

Daarnaast kun je jouw werknemers op een leuke en duidelijke manier laten kennismaken met nieuwe werkwijzen, processen en evenementen binnen jouw bedrijf. En dat allemaal door middel van een bedrijfsvideo!

Contact us

Presenteer jezelf!

Het maken van een bedrijfsfilm is de perfecte kennismaking met jouw unieke bedrijf. Je kunt jezelf van de beste kant laten zien en het bedrijf duidelijk presenteren aan jouw klanten en medewerkers.

Een bedrijfsvideo zorgt voor een professionele feel en is zoveel meer waardevol dan een lap tekst, want een goede bedrijfsvideo blijft altijd indruk maken op jouw kijkers!

Contact us

Bedrijfsfilm laten maken

Van een krachtige bedrijfsfilm heb je nog lange tijd rendement. Een bedrijfsvideo kun je niet maar één keer toepassen, maar jarenlang gebruiken voor sociale kanalen en televisie.

Het is daarom eigenlijk een kleine investering voor een sterke video die een boost geeft aan jouw bedrijf en blijft geven.

We werken bij Intermedia Works altijd samen met de meest creatieve filmmakers, zodat een bedrijfsvideo altijd een duidelijke boodschap uitdraagt in hoge kwaliteit.

Contact us

Bedrijfsfilm mogelijkheden

Als je het beste resultaat wilt behalen met jouw website of social media, dan is één bedrijfsfilm laten maken vaak niet genoeg. Een serie van branded videocontent, bedrijfsfilm en promotiefilm samen is vaak veel effectiever.

Met branded videocontent zorg je voor positieve merkwaarde. Met een bedrijfsfilm maak je reclame voor het verhaal van jouw bedrijf. Met een promotiefilm maakt je promotie voor jouw product of dienst. We bieden combi-deal kortingen aan bij meerdere videos.

Contact us

Bedrijfsfilm kosten

Intermedia Works wil jou altijd concurrerende prijzen bieden. De werkelijke bedrijfsfilm kosten zijn altijd afhankelijk van jouw wensen, budget en doelstellingen.

We vinden het belangrijk duidelijk te zijn over de kosten van een bedrijfsfilm. Daarom maken we vooraf altijd een vaste prijs aan de hand van jouw concept. We vertellen je wat we gaan doen voor jouw budget.

Wil je toch iets toevoegen of veranderen aan de bedrijfsfilm, dan kan dat uiteraard tegen een samen afgesproken prijs. Onze filmpakketten zijn een richtlijn. Heeft u andere wensen? Neem contact met ons op!

Video Tarieven